dinsdag 16 juni 2020

Waar kan je het best zijn tijdens deze periode? BUITEN!

Eerste schooldag bij juf Lot

Oh wat was het fijn om iedereen terug te zien op vrijdag 5 juni. Ik had enorm uitgekeken naar dat moment. Al die blije gezichten.
In de namiddag vlogen we er weer in. We hebben dit nog op een rustige manier gedaan want we hadden elkaar nog veel te vertellen. Op het einde van onze eerste dag mochten we al weer gaan turnen. Maar maandag moeten we zeker mee zijn in de SWUNG ;-).


Maandag 8 juni

Maandag na de turnles of knutselen voor Vaderdag. Hop naar buiten om de lessen van wero op te frissen.

We werden in 4 gelijke groepen verdeeld zoals bij een estafette. Dichtbij het parcours lagen verschillende brainstormen. Wat weten we nog over: de delen van een plant, eten en gegeten worden, de berm, corona, de natuur helpen en hoe niet?
Ik ben een zeer tevreden juf want de leerlingen konden verschillende interessante oplossingen geven. Mooi gewerkt!


Dinsdag 9 juni


Jaja weer na de turnles naar buiten om wero te herhalen. Nu deden we dit op een heel andere manier. Er waren verschillende kaarten verstopt in onze school. Zoek per twee de juiste antwoorden. Het ging best wel vlot dus we hadden tijd genoeg voor een lekker ijsje. 
Bedankt juf An en juf Kim het was heel lekker!


Donderdag en vrijdag hebben we ons vooral bezig gehouden met het maken van het geschenk voor Vaderdag! Jullie kunnen echt heel goed doorwerken en verdienen een heel dikke pluim!
De SWUNG was dik in orde!


Maandag 15 juni en dinsdag 16 juni


We moesten er weer even in komen. Op het einde van onze dag gingen we naar buiten. Wat hadden we nodig: dobbelsteen, dobbelkaart, stift, puzzels en sportieve inzet. Per 2 moesten we een puzzel oplossen als we een fluitsignaal hoorde moesten we gooien met de dobbelsteen en de juiste opdracht uitvoeren. Dinsdag ging het al veel vlotter dan de dag ervoor.
Hier enkele tips:
- Het is rood en zwart en heeft een schild.
Het zit diep in de grond en vlucht naar boven door trillingen.
- Het rijmt op hol. 
RARARARARA....



















































Morgen even een rustdag en donderdag vliegen we er weer in!

Juf Lot


Geen opmerkingen:

Een reactie posten