maandag 2 maart 2020

Hiep hiep hoera voor Lente en carnaval

Vrijdag was het dubbel en dik feest!!!
Iedereen zag er weer prachtig uit.
Voor carnaval had iedereen van de school de opdracht gekregen om een piñata te maken. Tijdens de muzische lessen hebben we in kleine groepjes gewerkt aan onze piñata. Eerst hebben we samen goed nagedacht hoe hij er moest uit zien: emotion, hartjes, regenboogkleuren, poepie emotion, vinnen,.. We hebben echt heel goed samengewerkt en dit kan je zien aan het resultaat. 
Donderdag zijn we gestart met de film Blinker en het bagbag juweel. Dit hadden de leerlingen verdiend omdat ze heel goed hadden doorgewerkt.
Vrijdag hadden we een druk programma. Wie wordt er prins en prinses carnaval van de school? Wie had er een speciale wafel? 
Lente haar verjaardag mochten we ook zeker niet vergeten te vieren. Zij had lekkere snoepjes bij die we konden opeten tijdens het vervolg van de film. In de namiddag hebben we leuke teambuildingsactiviteiten gedaan. We moesten echt wel heel goed samenwerken om alles tot een goed einde te brengen. ( levende memory, een woord vormen met heel de klas, groepsfotorace, op huisnummer gaan staan zonder iets te zeggen,..). 
Natuurlijk mochten we onze piñata niet vergeten. Al een geluk heeft iedereen er op kunnen meppen, zelfs juf Lot. 
Veel kijkplezier!

Juf Lot





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten